skip to Main Content

Cases

Bliv inspireret af vores kundecases

Her på siden finder du et udsnit af vores spændende indretningsprojekter, som vi har løst for vores kunder. Nogle gange kan det være svært at forestille sig, hvordan tingene kommer til at se ud i virkeligheden. Derfor er det altid rart at kunne hente inspiration fra andre virksomheder og se hvordan, de har fået indrettet deres lokaler. Vi tilføjer løbende flere kundecases på siden.

SSI Diagnostica: Fra kælder til et hyggeligt mødelokale

SSI Diagnostica manglede et mødelokale, og derfor blev kælderen taget i brug. Se hvordan kælderen blev forvandlet til et hyggeligt mødelokale.
Læs mere

Rold Skov Adventure: Det grønne mødelokale

Rold Skov Adventure ønskede at få inddraget naturen og "outdoor" fornemmelsen ind i deres mødelokale. Se, hvordan vi har grebet opgaven an.
Læs mere

Restaurant Limfjordens Hus: Skab en indbydende udendørsterrasse

I forbindelse med at restauranten gjorde sig klar til at åbne op for deres udeservering, havde de brug for nogle udendørsmøbler til terrassen. Se casen.
Læs mere

Smil Trygt: Opgradering af ergonomi med særlige behov for øje

Der var behov for at finde en løsning i klinikrummet og velkomstområdet, der kunne forbedre ergonomien og ikke optog alt for meget plads. Se resultatet.
Læs mere

AMU: Skab ro i mødelokalet med elementer fra naturen

For at skabe mere ro i mødelokalet og et mere nutidigt udtryk i indretningen, har vi inddraget naturens elementer. Se, hvordan vi har indrettet AMU Nordjyllands mødelokale.
Læs mere

BUPL: Optimering af den eksisterende reception indretning

BUPL Nordjylland stod overfor et par udfordringer i arbejdsområdet i receptionen. Se hvordan, vi har optimeret virksomhedens eksisterende receptionsområde.
Læs mere