skip to Main Content

AMU Nordjylland er en bredtfavnende uddannelsesinstitution, der har fokus på at understøtte det fleksible danske arbejdsmarked med relevante og målrettede uddannelsestilbud.

Kundens behov

AMU Nordjylland havde brug for at få skabt mere ro i mødelokalet og samtidig ønskede de også et mere moderne og nutidigt udtryk i deres indretning.

Løsninger

For at skabe mere ro i mødelokalet, har vi inddraget naturens elementer såsom materialer og farver i AMU Nordjyllands mødelokale indretning.

Naturens fredfyldte farvepalette

Adskillelige studier viser, at farver kan påvirke vores adfærd og oplevelser. Ved at vælge de helt rigtige farve med omhu, er det muligt at skabe den ønskede effekt af indretningen. I denne indretning har vi valgt at kigge på naturens mere fredfyldte farver som er de grønne og jordnære nuancer. Disse farver og dæmpede tone-i-tone farver bidrager til at skabe en rolig og harmonisk stemning i rummet.

Fokus på komfort og design

Siddekomforten er vigtigt i mødelokaler, hvor møderne kan vare i flere timer. Her er der blevet valgt mødestole med inderside polstring med armlæn for at øge komforten for mødedeltagerne. De armlæn, der er på mødestolen kan hænges op på mødebordet, hvilket gør det nemmere for rengøringen.

De små, men vigtige detaljer med naturmaterialer

Vi har inddraget naturens materialer i indretningen i form af tavlemagneter i kork og planter i vindueskarmen. Selvom de umiddelbart virker som små diskrete detaljer, så bidrager de til den rolige stemning og er med til at understøtte hele indretningen. Det er de små detaljer, der kan gøre en stor forskel.

Produkter: Kork magneter

”Jeg havde en rigtig god oplevelse med deres personale fra Aalborg. Personalet var serviceminded og var til stor hjælp med idéer og indretning. Jeg vil gerne anbefale Kontormøbler.dk pga. deres service og prismatch ift. andre leverandører.”

– Merete, direktionssekretær hos AMU Nordjylland