skip to Main Content

BUPL Nordjylland er en fagforening for pædagoger og ledere i Brønderslev, Frederikshavn, Hjørring, Jammerbrugt, Læsø, Mariagerfjord, Morsø, Rebild, Thisted, Vesthimmerland og Aalborg kommuner.

Kundens behov

BUPL Nordjylland stod overfor et par udfordringer med arbejdsområdet i receptionen.

  • Der var brug for mere struktur og orden, da arbejdsområdet bruges  af tre ansatte på skift.
  • Der manglede noget privatsfære i arbejdsområdet.
  • Der var mulighed for at optimere ergonomien.

Derfor tog vi i indretningsprojektet udgangspunkt i disse 3 ting:

  • Ryddelighed
  • Privatsfære
  • Ergonomi.

Løsninger

Privatsfære

Der er blevet monteret en skærmvæg foran skrivebordet, så medarbejderen får noget mere privatsfære, og dermed kan bedre koncentrere om arbejdsopgaverne, da de ikke længere bliver distraheret af omgivelserne. Men samtidig har medarbejderen stadig mulighed for at se, når der kommer gæster ind ad døren og byde dem velkommen indenfor. For at skabe den røde tråd i indretningen, er logofarven for BUPL Nordjylland valgt til bordskærmen.

Ryddelighed

For et mere effektivt og flydende arbejdsflow, er der indrettet med skabe og reoler bag arbejdsområdet. Her har medarbejderne de vigtigste dokumenter og kontorting lige i nærheden ved blot at vende sig om. For at få mere struktur og orden i arbejdsområdet, er der blev valgt en lukket reol med låger og en reol med dueslag, hvor der er mulighed for at sortere post eller fysiske dokumenter. Bemærk, her går virksomhedens logofarve også igen i hylderne. Dokumenter med følsomme personoplysninger skal gemmes væk og opbevares forsvarligt i skabe med lås – og derfor er der naturligvis også valgt denne løsning.

Ergonomi

Løsningen blev, at der kom et nyt hæve-sænkebord ind, så medarbejderen havde mulighed for at variere sin arbejdsstilling. Udover et hæve-sænkebord så er der meget mere, der kan gøres for at optimere på ergonomien på arbejdspladsen. Fx har medarbejderen fået sit gamle tastatur og mus udskiftet med en centrerede ergonomisk mus fra RollerMouse. Rullestaven på musen hjælper medarbejderen med at variere brugen af højre og venstre hånd, når musen bruges. Det er med til at minimere belastningsskader, der typisk opstår ved ensidigt brug af muskler og sener efter en lang arbejdsdag foran computeren. Derudover, kan RollerMouse også tåle afspritning, hvilket er praktisk når der er flere kollegaer, der skal deles om det samme udstyr.

“Vi følte, at vi blev vejledt og rådgivet helt perfekt og professionelt. Tidsfristerne OG priserne blev overholdt til stor tilfredshed hos os. Vi vil helt klart anbefale KontorMøbler.dk, da vi har fået en rigtig god vejledning, også over ting, der fra vores side ikke helt var gennemtænkt. Priserne er konkurrencedygtige og møblerne lever fuldt ud op til vores forventninger. Desuden var Tina en rigtig god sparringspartner og et meget behageligt selskab.”

– Lene Adimsen, sekretær hos BUPL Nordjylland