skip to Main Content

Rold Skov Adventure er drevet af Daniel Edlefsen. Her står han og hans team bag en række arrangementer, oplevelser og events, der flytter mennesker og skaber fælles oplevelser. Virksomheden har fast adresse i Jyllands største skov – Rold Skov, med Rebild Bakkers kuperede terræn, Lindenborg å, idylliske skovsøer, friske rene kilder, hvilket giver de smukkeste rammer om Rold Skov Adventures aktiviteter.

Kundens behov

Rold Skov Adventure vil gerne have indrettet deres mødelokale i tråd med naturens farver og deres “outdoor” ånd.

Løsninger

I indretningen har der været fokus på at få “naturen” ind i mødelokalet. Derfor har vi ladet os være inspireret af naturen.

Produkter: Mood Silk glastavle i magnetisk, mat overflade & Ara stole

Rundt om det smukke egetræs plankebord er der placeret grønne Ara mødestole med armlæn. Her kan teamet bag Rold Skov Adventure sidde komfortabelt rundt om mødebordet og hvile armene.

Når solen skinner udenfor, så er det også muligt for teamet at afholde deres møder ude i det fri. Her kan de hurtigt tage stolene med udenfor. De er lette at flytte og kan tåle at blive brugt udenfor. Evt. kan de også stables, så de ikke fylder ret meget, hvis ikke alle stolene skal bruges.

En tavle er et uundværlig redskab i et mødelokale og kan bruges til mange forskellige ting. Fx kan det bruges til at brainstorme nye idéer, skabe et overblik over dagens program eller bruges til at gøre noget kompleks letforståeligt og visuelt. Til Rold Skov Adventures mødelokale er der valgt en magnetisk glastavle i mat overflade, så der ikke kan opstå refleksioner.