skip to Main Content
Smiltrygt-logo-Blaa

Smil Trygt er en tandproteseklinik i Aalborg, der lægger stor vægt på den gode og trygge atmosfære. Klinikken er ejet af Lene Østergaard, som er Autoriseret Klinisk Tandtekniker. Her samarbejder hun med flere dygtige tandlæger. På klinikken udføres der alle former for tandproteser til konkurrencedygtige priser, hvor der lægges vægt på de bedste materialer, naturligt udseende og optimal funktion.

Kundens behov

Der var behov for at forbedre ergonomien på tandproteseklinikken, da Lene oplevede smerter i kroppen efter en arbejdsdag. Samtidig har udfordringen været, at der er ikke ret meget plads at gøre godt med – både i velkomstområdet og klinikrummet. Derfor skulle der findes en løsning, der både var ergonomisk og ikke fyldte ret meget.

Løsninger

Vi har valgt at indrette klinikrummet og velkomstområdet med en ergonomisk kontorstol. Valget faldt på Spinella stolen, der har mange gode egenskaber, forskellige indstillingsmuligheder og et lille fodkryds, der ikke optager for meget plads. Desuden har den nogle fantastiske hjul, der gør det nemt at køre frem og tilbage i klinikrummet.

Klinikrummet: Her ses Spinella stol i kunstlæder, der er velegnet til det sterile miljø

Velkomstområdet: Her ses Spinella stol i blød comfort+ tekstil

Da behovet er forskellige fra rum til rum, så har vi tilpasset polstringstypen efter behovet. Til det sterile miljø i klinikrummet hvor der udføres tandproteser, er Spinella stolen valgt i en kunstlæder, da den skal kunne tåle det daglige afspritning. I velkomstområdet er der blevet valgt en blød comfort+ tekstil. Begge stole er i nuancer der komplementerer virksomhedens smukke kongeblå logofarve, så stolene matcher den eksisterende indretning i klinikken og venteværelset.

”Jeg tog kontakt til Tina hos Kontormøbler.dk, da jeg havde brug for nye stole til min klinik. Jeg havde planlagt besøg hos andre butikker også for at prøve forskellige modeller og steder. Men efter mit første besøg hos Tina i City syd, kunne jeg bare fornemme, at jeg var kommet det helt rigtige sted. Jeg blev mødt med en stor imødekommenhed og forståelse af mine behov til min klinik og min problemstilling. Jeg blev tilbudt at låne stolen med hjem med det samme og prøve den i næsten 14 dage. Det var en utrolig service og virkelig godt at få lov til at prøve den i dagligdagen inden køb. Tina kom også på min klinik og forslog andre muligheder til bedre arbejdstillinger m.m. Fra bestilling til levering gik der kortere tid end først lovet, og det var jo bare ekstra plus for mig. Jeg har nu de bedste stole på min klinik og kan varmt anbefale Kontormøbler.dk og Tina til andre, der har brug for super service og gode stole!”

– Lene Østergaard, ejer af tandproteseklinik Smil Trygt