skip to Main Content

SSI Diagnostica A/S er førende inden for produktion og salg af in vitro-diagnostiske produkter hovedsageligt inden for klinisk mikrobiologi, veterinær, diagnostik, fødevarekontrol samt miljø- og hygiejnekontrol i ind- og udland.

Kundens behov

SSI Diagnostica manglede et stort mødelokale, og da de havde et kælderrum til rådighed under hovedbygningen, så blev beslutningen, at der skulle etableres et mødelokale nede i kælderen. For at mødelokalet kunne blive til et hyggeligt rum, så krævede det, at der skulle indrettes med de rigtige møbler, interiør, gardiner og belysning. Her tog Karina fra SSI Diagnostica kontakt til vores indretningskonsulent vedrørende møblerne, hvor de i samarbejde fandt frem til nogle gode løsninger.

Løsninger

Mødet rundt om bordet

Der er blevet valgt to mødeborde med kabelbakke i bordpladen. Her er bordene sat sammen, hvor der er plads til 14 personer. Den tøndeformede bordplade er ideel til møder, hvor der sidder mange rundt om bordet. Her får alle deltagerne lige mulighed for at deltage i dialogen og få øjenkontakt med alle.

Bordene kan nemt flyttes fra hinanden for at skabe flere siddepladser.

Til mødebordet faldt valget på Skin-stolene fra Dencon. Mødestolene giver mødedeltagerne en fantastisk siddekomfort og god støtte til ryggen takket være det kraftigt polstrede sæde og netryggen. Dette er utrolig vigtigt til de lange møder. Det slidstærke polyamid er nemt at rengøre og vedligeholde, så selv kaffepletter og kagekrummer kan nemt bekæmpes.

Skin-stolene kan stables, for hvis der ikke er behov for at bruge alle stolene den pågældende dag, så kan de nemt stables oven på hinanden for at spare gulvplads.

Den grønne farve binder hele indretningen sammen

En rød tråd er vigtigt for at skabe en rolig og ensartet stemning i rummet. Her er der valgt en grøn farve, som binder hele indretningen sammen. Den grønne farve er god til at skabe en afslappende og afstressende energi i mødelokalet. Her har Karina fra SSI Diagnostica sørget for at få malet væggene grønne, dekoreret rummet med planter og billeder, der indeholder farver fra naturens farvepalette.

“Vi manglede et stort mødelokale hos os, og vi havde et rum i kælderen under vores hovedbygning som var egnet. Det trængte bare til en ordentlig omgang for, at det kunne blive hyggeligt at være i. Jeg ledte på nettet efter den type møbler som passede til min idé med lokalet (god kvalitet til okay pris) og med de rigtige mål. Jeg fandt Kontormøbler.dk og kontaktede dem. Nina fra Kontormøbler.dk kom på besøg og sammen fik vi målt lokalet op og talt om forskellige løsninger. Hun kom også forbi med nogle udvalgte stole, som vi kunne afprøve. Da vi havde bestemt os og bestilt hvad vi gerne ville have, var det kun at vente på at møblerne skulle ankomme. De kom som aftalt og uden problemer overhovedet. Nå ja, så skulle jeg lige have malet og syet gardiner, fundet lamper og billeder. Jeg vil helt sikkert anbefale Kontormøbler.dk. Alt kørte som smurt og vi er lykkelige for vores rum, som bliver brugt hvert eneste dag.”

– Karina Binzer, HR konsulent hos SSI Diagnostica