skip to Main Content

Den multifunktionelle kantineindretning

Siden tidernes morgen har vores liv omhandlet mad. Som en del af menneskets kultur, har mad altid været meget mere end bare næring. Vi ved alle, at intet bringer mennesker mere sammen end god mad. Det samme gælder en veludtænkt kantine. Nutidens kantine skal imødekomme mange forskellige behov og funktioner igennem en dag, hvilket kræver tilpasningsdygtige og multifunktionelle møbelløsninger.

Heldigvis er det, det vi skaber. Multifunktionelle møbelløsninger.

Hjertet af kantinen er der, hvor folk mødes

I hjertet af en god kantine skal der være et fællesområde med en afslappet atmosfære, som skaber rum til trivsel, tillidsfulde samtaler og sammenhold.

Fokus på øget velvære og medarbejdertrivsel i form af valgmuligheder i opgaveløsningen er altafgørende. Zoner med forskellige funktioner i din kantine, som tilgodeser forskellige arbejdsbehov og personlighedstyper er centrale elementer i vores måde at gribe rumindretning an på. Kantinen skal fungere som hjertet i organisationen, hvor der skal være plads til forskellighed og sammenhold, så alle medarbejdere trives.

Ikke kun til nogle få.

Hvad end det blot er til en kop kaffe, en bid mad, spontane møder, en pause fra kontoret eller sociale arrangementer, så er der mere end nogensinde brug for multifunktionelle kantiner, hvor folk strømmer igennem i løbet af arbejdsdagen.

En kantine for alle.

Til det, har vi brug for fleksible og integrerede rum i rummet, som bevæger sig i takt med organisationens flow og medarbejdernes skiftende behov.

Kantinen er hjertet i organisationen med fokus på forskellighed og sammenhold

7 tips: Sådan indretter du kantinen med multifunktionelle kantinemøbler

Zoneinddeling og variation i kantinen

Fornemmelsen af kaffebar eller hjemlig hygge. Multifunktionelt. En sikker opskrift til at designe et omskifteligt rum. Skab en fortælling i indretningen, der støtter dit brands ethos og støtter de skiftende dage gennem arbejdsdagen. Aktivér alle kvadratmeter og inkorporer en følelse af fælleskab i hvert et hjørne af rummet, så er der plads til alle, både dem med stor appetit og dem der blot har brug for en lille snack.

Når lys, farver og materialer er i sammenspil med hinanden, opstår der noget helt magisk

I kantineindretningen er det altafgørende, at vælge de rette farver, materialer og belysning for at få det helt rigtig udtryk i rummet. Der opstår noget helt magisk, når man rammer plet med de rette valg.

Vi arbejder derfor ofte med fysiske materialeprøver, når vi innoverer og skaber. Når man har tingene i hånden, kan man bedre få en fornemmelse over, hvordan de forskellige komponenter fungerer i sammenspil med hinanden. Der er uendelige kombinationsmuligheder. Mange synes, at det kan virke som et uoverskueligt projekt med så mange valgmuligheder at udforske og tage stilling til. Men det behøver det ikke at være. Vi er her netop for at hjælpe dig med at træffe de helt rigtige beslutninger, så der kan skabes de bedste rammer for jeres kantine. Vi ved hvad der fungerer sammen, og hvad der ikke gør.

Brug vores ekspertise og kom i mål med din kantineindretning.