skip to Main Content

Erhvervsindretning på den nemme
og inspirerende måde

Indretningsløsninger med hurtig levering

Udgangspunktet for vores indretningsløsninger er altid at gøre det så nemt og enkelt for virksomheder som muligt på en inspirerende måde og med hurtig levering. Hos Kontormøbler.dk arbejder vi kontinuerligt hen imod, at vi i fælleskab med kunden opnår en inspirerende erhvervsindretning, der både afspejler virksomhedens værdier og imødekommer medarbejdernes behov. Vi tror på, at man kan fortælle virksomhedens historie, skabe kultur og fælleskab gennem et gennemtænkt og veludført indretning.

Det vil vi

Med en stærk digital tilgang gør vi det nemt og enkelt for virksomheder at etablere inspirerende fysiske rammer for arbejdet. I får adgang til vores brede sortiment af kvalitetsmøbler til konkurrencedygtige priser.

Vi er i branchen for at skabe noget der er bedre, nemmere og hurtigere – Det er kontorindretning på den nemme og inspirerende måde.

Vores fundament er at hele indretningsprocessen skal inspirere og glide nemt og hurtigt hele vejen fra tegnebrættet til den færdige erhvervsindretning.

  • Besøg et af vores fire regionale showrooms
  • Bliv kontaktet allerede i dag af indretningskonsulent eller service
  • Konfigurér produkterne online
  • Hav en direkte kontakt til den indretningsansvarlige
  • Køb nemt og med hurtig levering på vores erhverv webshop

Vi skaber erhvervsindretning der har fokus på behovet og mennesker

Vores mangeårige ekspertise er din garanti for en god indretningsløsning

Hos Kontormøbler.dk har vi indrettet flere forskellige erhvervsindretninger gennem årene. Det er alt fra et mødelokale til den komplette kontorindretning. Ikke to løsninger er ens – og det skal de heller ikke være. I tæt samarbejde med med dig, vil vi skabe et inspirerende indretningsløsning, der skal passe til jeres behov og ønsker.

Vi forhandler selv kontormøbler på vores webshop, hvor vi kan skræddersy en løsning, der passer til netop virksomhedens erhvervsindretning.

Besøg webshop og se vores store udvalg

Indretning på den nemme måde

Et indretningsprojekt kan sommertider være meget komplekst og uoverskueligt. Men det behøver det ikke altid at være. Vores filosofi er, at hele indretningsprocessen skal være nemt og overskueligt for jer. Fra idéerne på tegnebrættet til den færdige løsning.

Vi guider jer gennem de seneste trends og får afklaret hvilke retning og stil, I gerne vil bevæge jer hen imod. Er der noget som I er helt uklare om eller har brug for sparring omkring, så kan I komme i direkte kontakt med den indretningsansvarlige. Det er vigtigt for os, at I får en god oplevelse – og derfor er der ingen mellemled og lange ventetider. Vi hjælper jer trygt og sikkert i mål.

Book et indretningskonsulent

Vi er lokalt til stede i hele landet

Udforsk de seneste trends og få inspiration til dit næste kontorindretning i vores showrooms. Uanset om det drejer sig om en lille eller komplet indretning, så står vores medarbejdere klar til at hjælpe jer.

Find et showroom i nærheden af dig

Træd ind i en verden af inspiration

Få mere inspiration