skip to Main Content

Kontormøbler.dk blev født digitalt, og har i 13 året gjort det nemt for virksomheder at få kontorindretning på en inspirerende måde. Den stærke online tilstedeværelse har udviklet sig fra at være en traditionel spiller i branchen til at have en unik digital platform, som gør indretning enkel, hurtig og til konkurrencedygtige priser.

Mission

Med en stærk digital tilgang gør vi det nemt og enkelt for virksomheder
at etablere inspirerende fysiske rammer for arbejdet
med et bredt sortiment af kontormøbler af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser
.

Kontorindretning på den nemme og inspirerende måde med hurtig levering

Vi har specialiseret os i kontorindretning til små- og mellemstore virksomheder, og nem konfiguration af produkter med hurtig levering i vores erhvervswebshop. I vores 4 regionale showrooms kan man nemt og hurtigt få inspiration til sin indretning.

Skræddersyet løsning

Vores udgangspunkt er altid, at det skal være nemt for kunden, uanset om det drejer sig om den komplette kontorindreting, eller at I skal bruge nye kontormøbler. Derfor kan man også på vores webshop nemt og hurtigt skræddersy sin egen møbelløsning.

Personlig, kompetent og ærlig vejledning

Hos Kontormøbler.dk har vi passioneret fagfolk ansat, der har været i møbelbranchen i mange år. Det er vigtigt for os, at I får den rette vejledning og en god oplevelse. Derfor kan I være helt sikker på, at når I besøger jeres lokale showroom eller kontakter os på hjemmesiden, så står vores rådgivere klar til at hjælpe jer videre.

Hurtig levering

Hos Kontormøbler.dk har vi et stort udvalg af kontormøbler til hurtig levering. Det gælder ikke kun levering, men faktisk også hvis du skal have et indretningsforslag eller tilbud.