skip to Main Content

I den charmerende gamle fiskerby Glyngøre finder du restauranten Limfjordens Hus, der er ejet af Rasmus. O. Kardyb, der har en baggrund som Michelin kok. Her får du præsenteret et væld af gastronomiske oplevelser, hvor råvarerne er hentet hos Limfjordens lokale producenter. Restauranten går højt op i kvalitet og velvære, hvor deres mål er at være det bedste spisehus i Nordvestjylland.

Udover maden, kan du nyde den skønne natur, hvor du kan tage plads og næsten have fødderne dyppet i vandet. Herfra får du en fantastisk og uforglemmelig udsigt mod Mors, Sallingsundbroen og Limfjordens vande.

Kundens behov

I forbindelse med at restauranten gjorde sig klar til at åbne op for deres udeservering på deres terrasse, så stod de i den forbindelse og manglede udendørsmøbler, der kunne bidrage til at skabe en indbydende og hyggelig atmosfære udenfor. Samtidig skulle møblerne og indretningen også tage hensyn til naturens kræfter. Her kunne Limfjordens Hus trække på vores erfaringer og produktviden.

Løsninger

I indretningen er der taget hensyn til materialevalget, hvor det skal leve op til kravet om at være slidstærkt og kunne tåle vind og vejr. Der var et ønske om at skabe et råt look, så det komplimenterede den smukke bygning og lokation.

Et andet ønske restauranten havde var at skabe privatsfære med rum i rum samt behov for noget læ og afskærmning. Her har vi valgt at inddrage plantekasser, som både er god til afskærmning, giver mulighed for at inddrage de lokale planter i nærområdet og blender naturligt ind i indretningen.

Skru op for hyggen om aftenen med en terrassevarmer

En terrassevarmer er en gode måde at forlænge de lune sommeraftener for gæsterne. De levende flammer er ren underholdning i sig selv. Her kan gæsterne nærstudere flammerne helt tæt på uden at få det for varmt.